Pilótaképzés magánpilóta jogosítványtól a légiforgalmi pilóta szakszolgálati engedélyigAirwin
A barátságos pilótaiskola

PILÓTAKÉPZÉS PROFI OKTATÓKKAL

Az Airwin oktatóinak jelentős része a Magyar Légierőnél szerezte repülési tapasztalatát. Sok ezer órát repültek különböző repülőgép típusokon, a kis egymotoros repülőgépektől,
az Antonov 26-ig.

Tovább a RÓLUNK menühöz

EURÓPAI ENGEDÉLYEK, EASA JOGOSÍTÁSOK

Az Airwin Pilótaiskola működését a Nemzeti Légiközlekedési Hatóság az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) előírásai alapján auditálta. Az engedélyt HU.ATO.0077 számon 2016. szeptember 6-án állították ki. Minden pilótaképzésünk megfelel az Európai előírásoknak, így minden nálunk szerzett szakszolgálati engedély és jogosítás, honosítás nélkül érvényes egész Európában és a világ nagy részén könnyedén konvertálható.

Tovább a TRÉNINGEK menühöz

KÉNYELEM A REPÜLŐTÉREN

Az Airwin Pilótaiskola a Dunakanyar mellett, Esztergomtól délre található. A reptéren minden rendelkezésünkre áll a legmagasabb színvonalú pilótaképzéshez: a jól felszerelet tantermektől, motelen, kávézón és éttermen keresztül, a repülőgépek karbantartását végző műhelyig.

Tovább a RÓLUNK menühöz

Rólunk

Az Airwin Pilótaiskola egy Európai pilótaiskola, amelynek tulajdonosai részben a társaságnál aktív oktatók. Ez az üzleti modell, a kivételes adottságú és infrastruktúrájú repülőtér Esztergomban, illetve a hatékonyan üzemeltethető, Rotax motoros Tecnam repülőgépek teszik lehetővé azt, hogy az Airwin Pilótaiskola legyen a legjobb választás az akár magán-, akár professzionális pilótajogosítvány megszerzéséhez vezető úton.

Hasznos oldalak

Elérhetőségek

id. Rubik repülőtér,
Esztergom

(+36) 70 454 5699
(+36) 70 671 1148