A PILÓTAKARRIERED KEZDETÉT VESZI

Itt és most!

Légitársasági Pilóta képzés (fATPL)

Teljeskörű, hivatásos kereskedelmi pilóta képzés azoknak a tanulóknak akiknek álma, hogy kereskedelmi pilótaként helyezkedjenek el a légiforgalomban.

Oktatói Képzés (FI)

Iparágvezető, professzionális repülési oktatói kézpés, gyakorlati lehetőségekkel és egyedi forgatókönyvekkel.

Magánpilóta képzés (PPL)

Barátságos és gyors oktatási módja a pilótaság gyakorlásának, ha saját vagy bérelt repülőgéppel rendelkezel, vagy kedvtelés céljából szeretnél repülni nappal, és legalább annyira a repülés szerelmese vagy, mint mi.

Időgyűjtés (Time Building)

Gyűjts tapasztalatot Európa egyik legfiatalabb repülőgép flottájával. Biztonsági pilóta és személyre szabott időgyűjtési program elérhető.  

A nálunk végzett kereskedelmi pilóták a következő nagyobb légitársaságoknál repülnek:

Vadonatúj repülőgépek az Airwin részére gyártva, Garmin® érintőképernyővel!

Az exkluzív belső kifejezetten az Airwin pilóták számára készült, hogy jó körülmények között tanulhassák meg a biztonságos üzemeltetést, a legmodernebb eszközökkel. A szinergikus pilótafülke kialakítása tovább homályosítja az emberek és a gépek közötti határt.

EASA által elfogadott Digitális Képző Szervezet

Az Airwin arra törekszik, hogy legnagyobb hatékonysággal, a lehető leginkább környezetbarát módon működjön. Elektronikus tréning menedzsment rendszerünknek köszönhetően ügyfeleink adminisztrációja digitálisan történik. Az Arwin Training Management System (TMS) egy pilótáktól, pilótáknak dedikált fejlesztés!

Mit mondanak növendékeink?

Az Airwin, egy valóban barátságos környezet elérését tűzte ki célul, a leghatékonyabb tanítás és tanulás megkönnyítésének érdekében.

Aki csatlakozik hozzánk örökre Airwinner marad!

Met Kaftar

 SUNEXPRESS First Officer

“A felelősség elsajátításának legjobb módja talán az, ha lehetőséget kapunk gyakorolni azt, különösen a repülési karrier korai szakaszában. Ezért örülök, hogy az Airwin arra ösztönzi a hallgatókat, hogy döntsenek arról, hogyan tanulnak a legjobban az elméleti órákon.”

“Azért választottam az Airwint, mert barátságos hozzáállásával és vadonatúj gépparkjával teljesen meggyőzött. Idén szereztem meg a PPL szakszolgálati engedélyemet, és most tovább az ATPL képzéssel is. Az időjárás biztosan sokkal jobb itt, mint Skandináviában ahonnan jöttem, és Magyarország az egyik leggyönyörűbb ország Európában”

Adam Thormassy

pilot @ norway

Dimo Vladimirov

pilot @ bulgaria

“Remek szolgáltatások, remek csapat, vadonatúj repülőgépek. Most végeztem el az (Advanced) UPRT-t. Haszontalan képzésnek tűnt, de a megszerzett tapasztalatok után azt mondanám, hogy amikor mindent meg kell tenned, amit eddig a pillanatig arra tanítottak, hogy ne tegyél, akkor felismered ennek a tanfolyamnak a fontosságát. Köszönet mindenkinek az Airwinnél!”

Szeretném megköszönni a fantasztikus PPL és IR képzést. A tapasztalt oktatók és a kiváló infrastruktúra révén sikerült teljes mértékben felkészülnöm a pilóta karrieremre. Nagyon hálás vagyok az itt eltöltött időért és a megszerzett tudásért!

Pivoda Zoltán

WizzAir First Officer

Tölts ki néhány adatot, és hamarosan megkeres kollégánk, hogy legjobb tudása szerint válaszoljon a kérdéseidre.

Az Airwin Csapata

Csapatunk tagjai a repülés valódi megszállotjai, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkezve biztosítanak repülőgépvezető oktatást magánszemélyek és vállalkozások részére.

fónad csaba

Managing Director

bánki róbert

Co-founder &
strategic advisor

baku LÁSZLÓ 

Chief Flight Instructor

győri István

CO-FOUNDER &
SAFETY MANAGER

Vandornyik Barnabás

compliance manager

louis pirez

Chief Theoretical Knowledge Instructor

Nagy lászló

Chief operating officer

Princz viktor

flight instructor, training coordinator

Perlaki viven

office manager

kiss balázs roland

sales manager

polgár lászló

Flight Instructor

Boros ATTILA 

Flight Instructor

josé rui da costa

Flight Instructor

tiago Costa

Flight Instructor

Bayarmagnai Burentugs

Flight Instructor

mohamed nasef

Flight Instructor

ABDELRAHMAN ELMELIGY

Flight Instructor

francisco giao

Portugal base manager

50 000+

leszállás

15 000+

repült óra

350+

kiképzett pilóta

partnereink:

Készen állsz?

Jelentkezz Most

Név
Email*
Üzenet
0 of 350