A PILÓTAKARRIERED KEZDETÉT VESZI

Itt és most!

Légitársasági Pilóta képzés (fATPL)

Teljeskörű, hivatásos kereskedelmi pilóta képzés azoknak a tanulóknak akiknek álma, hogy kereskedelmi pilótaként helyezkedjenek el a légiforgalomban.

Oktatói Képzés (FI)

Iparágvezető, professzionális repülési oktatói kézpés, gyakorlati lehetőségekkel és egyedi forgatókönyvekkel.

Magánpilóta képzés (PPL)

Barátságos és gyors oktatási módja a pilótaság gyakorlásának, ha saját vagy bérelt repülőgéppel rendelkezel, vagy kedvtelés céljából szeretnél repülni nappal, és legalább annyira a repülés szerelmese vagy, mint mi.

Időgyűjtés (Time Building)

Gyűjts tapasztalatot Európa egyik legfiatalabb repülőgép flottájával. Biztonsági pilóta és személyre szabott időgyűjtési program elérhető.  

Vadonatúj bőr pilótafülke Garmin® érintőképernyővel!

Az exkluzív belső kifejezetten az Airwin pilóták számára készült, hogy jó körülmények között tanulhassák meg a biztonságos üzemeltetést, a legmodernebb eszközökkel. A szinergikus pilótafülke kialakítása tovább homályosítja az emberek és a gépek közötti határt.

EASA által elfogadott Digitális Képző Szervezet

Az Airwin arra törekszik, hogy megőrizze bolygónkat a jövő pilótái számára! Elektronikus képzés irányítási rendszerünknek köszönhetően ügyfeleink adminisztrációja digitálisan történik. Az Arwin Training Management System (TMS) egy pilótáktól, pilótáknak dedikált fejlesztés!

Mit mondanak növendékeink?

Az Airwin, egy valóban barátságos környezet elérését tűzte ki célul, a leghatékonyabb tanítás és tanulás megkönnyítésének érdekében.

Aki csatlakozik hozzánk örökre Airwinner marad!

Met Kaftar

Cadet @ SUNEXPRESS

“A felelősség elsajátításának legjobb módja talán az, ha lehetőséget kapunk gyakorolni azt, különösen a repülési karrier korai szakaszában. Ezért örülök, hogy az Airwin arra ösztönzi a hallgatókat, hogy döntsenek arról, hogyan tanulnak a legjobban az elméleti órákon.”

“Azért választottam az Airwint, mert barátságos hozzáállásával és vadonatúj gépparkjával teljesen meggyőzött. Idén szereztem meg a PPL szakszolgálati engedélyemet, és most tovább az ATPL képzéssel is. Az időjárás biztosan sokkal jobb itt, mint Skandináviában ahonnan jöttem, és Magyarország az egyik leggyönyörűbb ország Európában”

Adam Thormassy

pilot @ norway

Dimo Vladimirov

pilot @ bulgaria

“Remek szolgáltatások, remek csapat, vadonatúj repülőgépek. Most végeztem el az (Advanced) UPRT-t. Haszontalan képzésnek tűnt, de a megszerzett tapasztalatok után azt mondanám, hogy amikor mindent meg kell tenned, amit eddig a pillanatig arra tanítottak, hogy ne tegyél, akkor felismered ennek a tanfolyamnak a fontosságát. Köszönet mindenkinek az Airwinnél!”

"Szép és új gépeken lehet tanulni az Airwin tököli repterén. Az oktatók nagyon barátságosak és kedvesek."

Onurkan Bahadir

cadet @ Sunexpress

Csatlakozz Te is! Csak egyetlen perc kell, hogy Te is Airwin növendék legyél!

Az Airwin Csapata

Csapatunk tagjai a repülés valódi megszállotjai, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkezve biztosítanak repülőgépvezető oktatást magánszemélyek és vállalkozások részére.

Bánki RÓBERT 

Co-founder &
Managing Director

Győri ISTVÁN 

Co-founder &
Deputy Head of Training

baku LÁSZLÓ 

Head of Training
Chief Flight Instructor

Magyari Gábor B AMRAeS 

Compliance Manager
ESA Advisor

Nagy KRISTÓF 

Chief Theoretical Knowledge Instructor

Vandornyik BARNABÁS 

Training Planner &
Flight Instructor

Boros ATTILA 

Flight Instructor

Stig Steine

Flight Instructor

Domokos ANDRÁS 

Training Advisor

Győri BENEDEK 

FSTD Technician

Siklósi ZOLTÁN PhD

Safety Manager

50 000+

leszállás

15 000+

repült óra

350+

kiképzett pilóta

partnereink:

Készen állsz?

Jelentkezz Most

Név
Email*
Üzenet
0 of 350
Select Columns Layout